Δημιουργία χορευτικού φορέματος

 

Διαδικασία δημιουργίας
Αγαπάμε να φτιάχνουμε καινούρια φορέματα σύμφωνα με τα προσωπικά σας αιτήματα. Έχουμε μια μεγάλη εμπειρία σε αυτό. Είναι εύκολο να κάνετε μια παραγγελία με μερικά απλά βήματα: "


Οι επιθυμίες σας
Πείτε μας τα προσωπικά σας αιτήματα. Πρέπει να συζητηθεί το στυλ και ο προϋπολογισμός του μελλοντικού φορέματος. Αν δεν έχετε ιδέα, θα το αναλάβουμε εμείς για εσάς - να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. Στη συνέχεια, χρειάζεται να συμπληρώσετε τη φόρμα μέτρησης, ώστε να γνωρίζουμε τα ακριβή μεγέθη σας.


Σκίτσο
Ο σχεδιαστής μας ετοιμάζει ένα σκίτσο. Χρειαζόμαστε μια μικρή προκαταβολή πριν από την έναρξη αυτής της εργασίας. Μετά από την έγκρισή σας, χρειαζόμαστε προπληρωμή και αρχίζουμε την παραγωγή του φορέματος.


Τιμές
Η τιμή κάθε φορέματος εξαρτάται από πολλά πράγματα - η πολυπλοκότητα της εργασίας, η τιμή των υφασμάτων, τα κρύσταλλα και τα αξεσουάρ, η επείγουσα ανάγκη κ.λπ. Σε κάθε περίπτωση δεν παράγουμε κακά και φθηνά φορέματα. Κάθε φόρεμα είτε είναι φθηνότερο είτε ακριβότερο θα είναι τέλειο, μοναδικό και φτιαγμένο με πάθος. Για την δημιουργία του φορέματος με τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν λιγότερα ή περισσότερα κρύσταλλα, Swarovski ή διαφορετική ποιότητα κρυστάλλων.

 

Αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την αξέχαστη εικόνα σας!

Tel: ‎(+30) 699 54 22 309
E-mail: mail@aliona.gr