Η σημασία της εικόνας και της παρουσίασης στο χορό

Η εμφάνιση ενός ζευγαριού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο χορό. Ο τρόπος που βλέπουν οι χορευτές μιλάει δυνατά. Από την εμφάνιση τους θα μπορούσε να προσδιοριστεί αν το ζευγάρι είναι κορυφαίο ή αν δεν είναι καν πριν από τον διαγωνισμό. Πρώτα απ 'όλα, η κοπέλα προσελκύει περισσότερη προσοχή, καθώς είναι αυτή που χαρίζει στο ζευγάρι. Έτσι οι δυνατότητες του ζευγαρίου σε συνδιασμό με το εκπληκτικό φόρεμα, δίνουν μια ακριβή ματιά στο ζευγάρι.

Μακιγιάζ

περισσότεροι από τους χορευτές δεν εμπιστεύονται τους καλλιτέχνες μακιγιάζ και το βάζουν στον εαυτό τους. Για τα δραματικά και επιδεικτικά θηλυκά μακιγιάζ χρησιμοποιήστε μεταλλικά θεμέλια, όπως για τη μάσκαρα ματιών, θα πρέπει να είναι αδιάβροχα. Το μυστικό ενός τέλειου μακιγιάζ, το οποίο δεν καταστρέφεται ακόμα και μετά από πολλές ώρες σωματικής δραστηριότητας, είναι ότι τα κορίτσια χρησιμοποιούν ένα ειδικό μακιγιάζ, το οποίο εφαρμόζεται πάνω στην τελική εικόνα.

Σχεδόν κάθε γυναίκα δεν μπορεί να κάνει χωρίς μαυριστικό, εφαρμόζουν αυτό το θαυματουργό ψεκασμό σε ολόκληρο το σώμα για να φαίνονται πιο θεαματικά στο πάτωμα. Μερικοί, εναλλακτικά, παρακολουθούν τακτικά το σολάριουμ. Πολλά κορίτσια από την χορευτική σφαίρα παραδέχονται ότι η διαδικασία δημιουργίας μακιγιάζ πριν από έναν αγώνα είναι ένα πολύ ευχάριστο τελετουργικό για αυτούς, αν και χρονοβόρο. Μια τέτοια διαδικασία επιτρέπει στα κορίτσια να επικεντρωθούν και να πάρουν τη διάθεση.


Ακόμη και στο μακιγιάζ για σκηνή, όπου υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές, θα πρέπει να αποφύγετε τη διέλευση της γραμμής και να το κάνετε με μέτρο. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι μια ομαλή, τέλεια προσαρμοσμένη σκίαση θεμελίων, η οποία πρέπει να εφαρμόζεται σωστά. Δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς μια αντίθεση για τα μάτια. Έχει μια μαλακότερη υφή από το θεμέλιο, καλύπτει τέλεια τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο φρέσκα.

Το make-up θα είναι πιο επωφελές εάν χρησιμοποιείτε τα καλλυντικά προϊόντα των μαρκών ειδικά σχεδιασμένων για τη δημιουργία της ιδανικής εικόνας.

Γυναικεία χτενίσματα για αγωνιστικό χορό

Μία κοτσίδα , ένα κέλυφος,οι πλεξούδες και μια αλογοουρά είναι κλασικά hairstyles σε αγώνες χορού . Πολύ συχνά οι γυναίκες κάνουν ένα χτένισμα κέλυφος. Oποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ, θα είναι αρκετά καλό για κάθε κορίτσι. Ειλικρινά, μόνο τα κορίτσια με μακριά μαλλιά καταφέρνουν να κάνουν τέτοια χτενίσματα.

Αντρικά χτενίσματα για αγωνιστικό χορό

Όπως είναι γνωστό, ο χορός είναι ένα άθλημα με τις δικές του απαιτήσεις, και οι hairstyles δεν αποτελούν εξαίρεση. Αριστοκρατικό χτένισμα ενός άνδρα διαδραματίζει επίσης βασικό ρόλο. Το χτένισμα του ορίζεται γενικά σύμφωνα με το βασικό κούρεμα του. Χρησιμοποιούνται κυρίως κλασσικές περικοπές. Διαφορετικά εργαλεία και συσκευές χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση των μαλλιών, όπως μους και σπρέ'ι' μαλλιών και ένα σύνολο χτενιών.

Χορευτική ένδυση

γόνατος χωρίς στολίδια και με το ελάχιστο σύνολο στυλ. "" Junior-1 "" μπορεί να ράψει πολύχρωμα φορέματα, δεν επιτρέπεται γυαλιστερή διακόσμηση. " -2 "" μπορούν να διακοσμήσουν τα κοστούμια τους με οποιοδήποτε είδος έπιπλα, είτε πρόκειται για φτερά, πέτρες ή κάτι άλλο.


Ένα από τα καυτά ερωτήματα σχετικά με τα είδη ένδυσης είναι το πού θα τα βρείτε. Υπάρχουν πολλές απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.

Εάν διαθέτετε τις απαραίτητες δεξιότητες, μπορείτε να ράψετε κοστούμια μόνοι σας ή να ζητήσετε από τους γνωστούς σας που έχουν εμπειρία σε αυτό.
Κάποιος μπορεί να παραγγείλει το φόρεμα σε ένα ατελιέ, το οποίο βάζει τα κοστούμια σε επαγγελματικό επίπεδο.
Και μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα κοστούμια. Οι επιλογές για την αγορά ενός νέου ή ενός μεταχειρισμένου θεωρούνται, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι ιδιαίτερα κοινή μεταξύ των παιδιών και επιτρέπει την εξοικονόμηση χρημάτων.
Ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι να ράβεις κοστούμια σε επαγγελματικά στούντιο, τα οποία έχουν ήδη κάνει ένα όνομα για τον εαυτό τους σε αυτήν την επιχείρηση. Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα είναι: Ποιο είναι το κόστος για ένα φόρεμα αν το παραγγείλετε από το μηδέν; Το κόστος των κοστουμιών περιλαμβάνει τα εξής: το κόστος των υφασμάτων και των στοιχείων διακόσμησης, το ποσοστό εργασίας μιας ραπτικής και οι πληρωμές στο ατελιέ.


Η επιτυχία ενός ζευγαριού στο πάτωμα εξαρτάται από την επιλογή υφασμάτων υψηλής ποιότητας, καλά σχεδιασμένου στυλ, επιδεικτικές διακοσμήσεις που δεν θα επιδεινώσουν την εικόνα και τον αρμονικό συνδυασμό ενός χτενίσματος και μακιγιάζ. Οι κριτές δίνουν προσοχή σε κάθε μικρό πράγμα. Πάνω απ 'όλα είναι να δείξει ότι το ζευγάρι στο πάτωμα είναι σαν ένα σύνολο, και οι δύο αισθάνονται τον χορό εδώ και τώρα.