Σκουλαρίκια αρ. 342

Αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια είναι εμπνευσμένο από τη συσσώρευση κλασικών στρας. Φωτίζουν στα πανέμορφα κρυστάλλινα στοιχεία Crystal AB "

Σκουλαρίκια αρ. 327

Αποκλειστικά ροζ σκουλαρίκια με κρύσταλλα ΑΒ Swarovski. Κατασκευασμένο με γαλλική τεχνική FRIVOLITE

Σκουλαρίκια Νο. 316

Σκουλαρίκια ρομβοειδής σε μαύρη βάση με κρύσταλλα Swarovski κόκκινες και ιριδίζουσες διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων ss 20 SIAM και ss 20 AB

Σκουλαρίκια αρ. 323

Αυτά τα κομψά σκουλαρίκια διαθέτουν ένα απλό σχέδιο που λάμπει μεγαλοπρεπώς με τα πιο περιζήτητα rhinestones Swarovski. Αυτά τα κομψά σκουλαρίκια είναι ιδανικά για μια λαμπερή δήλωση.

Σετ αριθ. 163

Ένα σετ σκουλαρικιών, βραχιόλι με σκουλαρίκια σε δαντέλα σμαράγδι πράσινο DSI Jade με κρύσταλλα Swarovski ss20 BLUE ZIRCON και κρύσταλλο ss20 μαύρο JET "

Σκουλαρίκια αρ. 352

Αποκλειστικά κίτρινα σκουλαρίκια με κρύσταλλα ΑΒ Swarovski. Με γαλλική τεχνική FRIVOLITE

Σκουλαρίκια Νο. 371

Μαύρα χειροποίητα σκουλαρίκια με μαύρο Jet και κρύσταλλα AB Swarovski σας επιτρέπουν να ξεχωρίζετε στο πίστα

Σκουλαρίκια Αρ. 311

Φούξια Σκουλαρίκια. Ένα τέλειο αξεσουάρ για χορό. Εύκολο να ταιριάζει με το φόρεμα σας και να θαμπώνει όταν τα κρυστάλλινα σκουλαρίκια αντικρίσουν το φώς.

Σκουλαρίκια Νο. 304

Μαύρη δαντέλα με κρύσταλλα αμέθυστου και χειροποίητο Jet Hematite μπορεί να ταιριάζει απόλυτα με το φόρεμα σας.

Σκουλαρίκια αρ. 302

Κόκκινα και κίτρινα σκουλαρίκια με ελαφρύ κρύσταλλο Siam Swarovski. Παρέχετε μια πραγματικά κομψή εμφάνιση με αυτά τα κομψά σκουλαρίκια φούντας. Μπορεί να κοπεί εύκολα ανάλογα με το επιθυμητό μήκος.

Σκουλαρίκια αρ. 361

Διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές σκουλαρικιών με κρύσταλλα AB Swarovski. Παρέχετε μια πραγματικά κομψή εμφάνιση με αυτά τα κομψά σκουλαρίκια φούντας. Η περιτύλιξη μπορεί να κοπεί εύκολα ανάλογα με το επιθυμητό μήκος

Σκουλαρίκια № 388

Διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές μιας γραμμής με κρύσταλλα ΑΒ Swarovski. Παρέχετε μια πραγματικά κομψή εμφάνιση με αυτά τα κομψά σκουλαρίκια φούντας. Η κοπή μπορεί εύκολα να κοπεί ανάλογα με το επιθυμητό μήκος.

Διακοσμητικό № 412

Διακοσμητικό για το κεφάλι σε μαύρη βάση με Swarowski SS 20 AB, ss 30 Κρύσταλλα Aquamarine για τον σχηματισμό ομάδας σε latina.συμπληρώνουν τέλια κάθε γραφική εικόνα

Σκουλαρίκια Νο. 319

Σκουλαρίκια σε μαύρη δερμάτινη βάση Bakhramov και κρύσταλλα Swarovski GOLD ss Hematite 20

Σκουλαρίκια αρ. 372

Σκουλαρίκια που ταιριάζουν με φορέματα διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski ss20 AB

Διακοσμητικο αρ. 417

Διακοσμητικο για το κεφάλι σε μαύρη βάση με κρύσταλλα Swarovski AB ss 20, ss 30 Το Aquamarine για τον σχηματισμό ομάδας στα Λάτιν συμπληρώνει τέλεια κάθε γραφική εικόνα.

Σκουλαρίκια αρ. 389

Σκουλαρίκια σε μαύρη δερμάτινη βάση με μεταλλικά στοιχεία

Σέτ αριθ. 122

Διακοσμητικό για ευρωπαικό φόρεμα νεανικής κατηγορίας. Το αντικείμενο είναι διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski AB ss, 16, ss20, ss30 και φούξια.

Βραχιόλι αρ. 263

Βραχιόλια σε μπεζ βάση με κρύσταλλα Swarovski ss 20 AB

Σκουλαρίκια Νο. 316

Σκουλαρίκια ρομβοειδής σε μαύρη βάση με κρύσταλλα Swarovski κόκκινες και ιριδίζουσες διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων ss 20 SIAM και ss 20 AB