Αξεσουάρ

Σκουλαρίκια αρ. 342

Αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια είναι εμπνευσμένο από τη συσσώρευση κλασικών στρας. Φωτίζουν στα πανέμορφα κρυστάλλινα στοιχεία Crystal AB “

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

  Σκουλαρίκια αρ. 327

  Αποκλειστικά ροζ σκουλαρίκια με κρύσταλλα ΑΒ Swarovski.
  Κατασκευασμένο με γαλλική τεχνική FRIVOLITE

  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

   Σκουλαρίκια Νο. 316

   Σκουλαρίκια ρομβοειδής σε μαύρη βάση με κρύσταλλα Swarovski κόκκινες και ιριδίζουσες διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων ss 20 SIAM και ss 20 AB

   ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

    Σκουλαρίκια αρ. 323

    Αυτά τα κομψά σκουλαρίκια διαθέτουν ένα απλό σχέδιο που λάμπει μεγαλοπρεπώς με τα πιο περιζήτητα rhinestones Swarovski. Αυτά τα κομψά σκουλαρίκια είναι ιδανικά για μια λαμπερή δήλωση.

    ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

     Σκουλαρίκια αρ. 388

     Διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές μιας γραμμής με κρύσταλλα ΑΒ Swarovski. Παρέχετε μια πραγματικά κομψή εμφάνιση με αυτά τα κομψά σκουλαρίκια φούντας. Η κοπή μπορεί εύκολα να κοπεί ανάλογα με το επιθυμητό μήκος.

     ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

      Διακοσμητικό αρ. 412

      Διακοσμητικό για το κεφάλι σε μαύρη βάση με Swarowski SS 20 AB, ss 30 Κρύσταλλα Aquamarine για τον σχηματισμό ομάδας σε latina.συμπληρώνουν τέλια κάθε γραφική εικόνα

      ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

       Σκουλαρίκια Νο. 319

       Σκουλαρίκια σε μαύρη δερμάτινη βάση Bakhramov και κρύσταλλα Swarovski GOLD ss Hematite 20

       ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

        Σκουλαρίκια αρ. 372

        Σκουλαρίκια που ταιριάζουν με φορέματα διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski ss20 AB

        ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

         Σετ αριθ. 122

         Διακοσμητικό για ευρωπαικό φόρεμα νεανικής κατηγορίας. Το αντικείμενο είναι διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski AB ss, 16, ss20, ss30 και φούξια.

         ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

          Βραχιόλι αρ. 263

          Βραχιόλια σε μπεζ βάση με κρύσταλλα Swarovski ss 20 AB

          ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

           Διακόσμηση κοστουμιών και αξεσουάρ

           Το κοστούμι χορού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο παρκέ. Είναι η πρώτη εντύπωση των κριτών και των θεατών όταν το ζευγάρι έρχεται στο παρκέ. Στα αγώνα ανάλογα με τον γύρο του διαγωνισμού, υπάρχουν από 6 έως 15 ζευγάρια ταυτόχρονα.
           Το φωτεινό και σωστά διακοσμημένο κοστούμι θα ξεχωρίσει ακόμα και πριν ξεκινήσει το χορευτικό μέρος του διαγωνισμού.
           Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαφορετικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά. απλικέ , κορδέλες, χάντρες , καθώς και διακοσμητικά μοτίβα κατασκευασμένα από το ίδιο ύφασμα του φορέματος.
           Το πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό υλικό για τη διακόσμηση κοστουμιών χορού είναι τα κρύσταλλα Swarovski σε διαφορετικά μεγέθη και διαφορετικά χρώματα. Η Swarovski μπορεί να δώσει στο κοστούμι μια εκθαμβωτική λάμψη , λαμπερές αποχρώσεις ή την ανάδειξη σε οποιοδήποτε χρώμα δίνοντάς του φωτεινότητα. Η διακόσμηση φορέματος χορού είναι μια επίπονη χειρωνακτική εργασία. Αν το κοστούμι περιλαμβάνει διακόσμη , τότε η εφαρμογή κρυστάλλων διαφορετικών μεγεθών μπορεί να επιτύχει καταπληκτικό τρισδυάστατο αποτελέσμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, για διακόσμηση χορουτικού κοστούμιου χρησιμοποιούνται 2 ή περισσότερα
           πακέτα κρυστάλλων Swarovski με 1440 κρυστάλλους σε κάθε μία. Το πλεονέκτημα της χειροποίητης διακόσμησης είναι αναμφίβολα ότι μπορείτε να συζητήσετε εκ των προτέρων και να δείτε καθαρά πώς μπορεί να είναι το κοστούμι χορού.

           Ο επιτυχημένος σχεδιασμός και η σωστά διακοσμημένη στολή, χάρη στη σκληρή χειροποίητη δουλειά, θα δώσει στον χορευτή αναμφισβήτητα την ευκαιρία να αποτελέσει το επίκεντρο του χορού.
           Αλλά ακόμα και ο πιο επιτυχημένος σχεδιασμός κοστουμιών μπορεί να “καταστρέψει” την απόδοση, η μη σωστή τοποθέτηση κρυστάλλων υπογραμμίζοντας όχι με τον καλύτερο τρόπο τις γραμμές του/ης χορευτή/ας.
           Επίσης, στη διακόσμηση κοστουμιών χορού πρέπει να επιλέξετε σωστά το χρώμα και τις αποχρώσεις των κρυστάλλων σύμφωνα με το κύριο χρώμα
           του κοστουμιου, διαφορετικά ο λάθος τόνος μπορεί να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα καθιστώντας το κοστούμι αόρατο στην σκηνή.

           Αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την αξέχαστη εικόνα σας!

           Tel: ‎+30 699 54 22 309
           E-mail: mail@aliona.gr