Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ εντός Ελλάδος

Πληροφορίες Αποστολής

Atelier Aliona Online Shop καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται και να αποστέλλονται την ίδια μέρα.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 14:00 ώρα Ελλάδας αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Παρασκευή μετά τις 14:00, Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες.

 

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την ELTA COURIER

O εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδα είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Για αποστολές εντός Ελλάδας η χρέωση αποστολής είναι 5,00 ευρώ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2,00 ευρώ επιπλέον.

Υπάρχει και η επιλογή να παραλάβετε την παραγγελία σας από το showroom μας, Αλατσάτων 8,Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη,55132, κατόπιν ραντεβού, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Για παραγγελίες άνω των 100€  τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

 

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Για αποστολές στο εξωτερικό συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ.

Για αποστολές στο εξωτερικό η χρέωση αποστολής κυμαίνεται απο 22 εως 44 ευρώ και δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες άνω των 200€  τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν

Ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις που να προκύπτουν από δασμούς, ισοτιμία, εκτελωνισμούς και άλλες ιδιομορφίες της κάθε χώρας για τις οποίες η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

COVID-19 Update:

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μην αλλάξει τίποτα στην εξυπηρέτηση και τη διαχείριση των παραγγελιών σας. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας καθημερινά προκειμένου να φτάσουν σε εσάς το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόηση σας σε τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. #staysafe