Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ εντός Ελλάδος

The Designer

Στεφανίδου Αλιόνα

Η έλξη της για την ραπτική ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία. Το πρώτο της ρούχο το δημιούργησε στην ηλικία των 7 χρόνων, με την βοήθεια της μητέρας της ,το πρώτο της χορευτικό κουστούμι. Απο τότε εως και το 2016 ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον αγωνιστικό χορό,δημιουργόντας στον εαυτο της όλα τα κουστούμια.

Ούσα Πρωταθλήτρια Ελλάδος από το 2007 έως το 2009 κατάφερε να φέρει στην κορυφή αρκετές αγωνιστικές ομάδες Latin,τα κουστούμια των οποίων επιμελήθηκε η ίδια, καθώς και αγωνιστικά ζευγάρια τα οποία προπονούσε.

Παράλληλα με την προπονιτική σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από το οποίο αποφοίτησε το 2015.  

 Στο χώρο της μόδας μπήκε  μέτα την  αποφοίτηση με επιτυχία από τον Όμιλο Σπουδών Μόδας Pansik πραγματοποιώντας το όνειρο της για μια ολοκληρωμένη  εκπαίδευση στο αντικείμενο της μόδας.

Δημιουργεί δικό της Brand  << Aliona  Design >> το 2018, το οποίο βασίζεται σε τρεις πτυχές

1. Ποιοτικές πρώτες ύλες
2. Γεωμετρια στις γραμμές 
3.Σεβασμός στον άνθρωπο και την μοναδικοτητά του  

Η παραγωγή των ενδυμάτων γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.  

Οι δημιουργίες του Aliona Design Atelier έχουν μια καλλητεχνική διάθεση βασισμένη στο χορευτικό υπόβαθρο σε συνδυασμό με μια δόση εκκεντρικότητας.

Όλες οι δημιουργίες του brand υποστηρίζουν προσωπικό στύλ, δημιουργηκότητα και φαντασία,την φροντίδα που φαίνεται μέσα από κάθε ραφή. Χρώματα και υφές που συνδυάζονται αρμονικά για να γεννήσουν φόρμες και να αγκαλίασουν το σώμα, πλαισιώνουν την εικόνα και ανδυκνύνουν την προσωπικότητα.